Designen dyker upp senast imorgon!

.

Godmorgon! :D

Godmorgon gott folk. Jag måste berätta en otrolig sak, jag har varit vaken hela natten och det är väldigt olikt mig för jag brukar typ alltid somna typ klockan 1. Men denna natten har varit sömnlös, jag har typ legat vid datorn i 6 timmar och kollat runt lite ;) Sen så har jag kollat på massa Jedward videosar! :D Nu ska jag spela lite gitarr och vänta på att resten av familjen vaknar! Ha en bra dag gott folk!
Bloggar senare!

Dagen

Halloj , förlåt för att jag inte bloggat tidigare men har inte haft tid så det räckte till, vaknade imorse med min hund bredvid kudden vid 12 gick upp och duscha, sen cykla jag till räfsnäs.
Där sa jag hejdå till Viada som åker på bete imorgon, tog ur hennes bädd och myste lite.
Sen cyklade jag och Ellen till MM och köpte lite godsaker. Jag sitter just nu och äter OREO som är väldans gott!
Nej nu ska jag kolla på film, dear john.
Design kommer imorgon , puss

Hahaha

hejsan där jag gick in på min blogg idag för att kolla läget och så läste jag det där inlägget som jag skrev för en vecka sen typ tjugo i fyra om att jag skulle börja blogga, haha jo det gick ju lovande. Kommer knappt ihåg att jag skrev inlägget så jag vet inte vad jag yrade om xD men nu på allvar, nu är det dags att börja blogga och jag börjar imorgon och det lovar jag! designen kommer väl så småningom! ;)
aja tänkte bara säga det för nu ska jag slå på en film för att sedan dra mig trött mot min säng och sova! så nu vet ni det ;)
måste också säga att det är grymt varmt i mitt rum och jag tänker öppna fönstret, så nu vet ni det också!
nej nu publicerar jag det här inlägget som blev långt och tråkig och väldigt intressant,not.
aja hejdå och sov gott! :D

I´m back!

hejsan bloggen det var längesen! Kanske lite random att jag skriver ett inlägg klockan halv 4 på natten när jag inte bloggat sen i januari men jag ligger här i min säng framför datorn, alla sover, jag har ingen att prata med och sitter och lyssnar på goo goo dolls i hörlurarna. Det är typ ljust ute och jag kommer inte kunna sova så jag ska vara vaken hela natten. imorgon ska jag äta jordgubbar till frukost jag längtar. Ville bara säga hej. Vi hörs imorgon ska byta design då råkade radera den gamla och så blev det nå knas, aja herrå!

RSS 2.0