duschen väntar

hej där , va hos mormor och morfar då , åt rabarberpaj och jätte god tårta :)
sen åkte vi hem och grilla , nu väntar duschen på mig så hörs imorgon!



åhh , jag vill ha dom här snygga espadrillosen från hm till skolavslutning , kostar 149 , men jag vet inte om jag kommer hinna få dom innan skolavslutningen den 11 för hm är jämt så sega på leveranser , så jag och mamma får väl åka till borlänge och kolla om dom har dom i butiken :p

kyss

Boda borg och marknad igår! ;)

hej , orka inte blogga igår hade så ont i ryggen så jag inte kunde stå upp av nån konstig anledning .

aja , va ju till boda borg igår iaf och i mitt lag var matilda , kusin julia och sandra , haha vi kom till sista rummet i alla banor typ men fick aldrig en stämpel fast vi va så nära nära , men vi hade kul iaf! ;)

kom hem vid typ 6 och då gick jag upp till markanden och träffa ellen , fanny och sara , jag och fanny åkte virvellvinden , sög gick jätte sakta , sen åkte hon , jag och ellen den där grejen som typ snurra runt och va upp i luften vi fick nån speciall så vi fick åka 3 gånger x-tra i den för att det bara va vi och min kusin och isabell som åkte , fast det spöregna oxå men det va kul ändå ;)

idag har jag slappat framför tvn och vart ute och plockat blommor till mamma , har fortfarande ont i ryggen , skumt...

nu ska jag gå och fräsha upp mig lite ska till mormor och morfar när mamma jobbat klart.

kyss, långt inlägg ja vet :p




underbar dag!

hejsan hoppsan :D jag har haft en underbar dag idag det började med att vi cykla ut till räfsnäs med skolan för att se när vår klass spela om att vinna nån cup , vi kom 3 tror jag inte så intresserad , sen cykla vi tillbaka till skolan och åt sen åkte jag hem , sola lite grann sen kanske 3 cykla jag , fanny och paulina ner på stan för det va marknad vi gick lite sen hitta vi på killarna , så vi gick med dom sen kom klara , jag och fanny åkte virvellvinden 2 ggr , skojs sen åkte jag , hon och lukas nån karusell som typ stog upp och snurra runt , jag trodde jag skulle dö men den va skitkul! :D

Sen vid en 8 kanske cykla vi till nån lekpark nära paulina och några av killarna , vi satt typ och prata , några spela fotboll , mysigt :)
vid halv 11 cykla jag typ hem , men nu ska jag gå och sova för imorn klockan 9 ska vi till boda borg med några i stallet , skoj :D


hela gänget , nästan , fick inga bilder för min kamera är ju trasig och mobilen har inget minneskort.


juste glömde blogga igår , men skola först , sen hade jag stalldag , beta viada sen red jag , äntligen på min pärla , vi gjorde förvänd galopp hon var jätte duktig och mjuk :)

pusshejs



prau!

halloj! har prau idag hos pappa , vi kör lastbil och jag fick pröva köra traktor , skojs , lägger ut lite bilder när vi är klara för halv 1 ska vi till soptippen och köra nån matjord , aja puss

godnattt! ;)

halojjsan och godnatt , glömde bort bloggningen idag , men det har inte hänt nåt speciellt.
nu ska jag gå och sova , 10 skoldagar kvar till sommarlov , men vår skolavslutning är på torsdag kväll och då skulle vi rida ut på ängarna och galoppera , så fan oxå! >:(

23 maj

hejsan , stallet vid 1 då och så hade jag jour , leda massa barn , hjälpa till i stallet... sen vid en halv 8 åkte jag hem och åt grillat , gött! nu sitter jag och lyssnar på underbara greyson chance! fast egentligen borde jag träna på läxan som är till imorn , tror det va om att man skulle kunna en massa om islam , fast orkar inte nu får göra det imorn bitti,



funderar på att köpa den här , jag menar den är inte så dyr för att vara en systemkamera!
fast jag måste nog spara ett tag , men min ska den bli! ;)

söndag

godmorgon , vaknade kanske vid 10 , har ätit frukost och sen vid 1 ska jag till stallet och ha helgjour , usch vad trök! ajja bloggar mer sen , puss

22 Maj


hallojjsan , tävling var det idag då , gick väl ganska bra , eller jag menar vägarna och det andra var ganska bra men hon gick inte på tygeln , men jag är nöjd än då med min pärla , hon var jätte duktig , det va bara 3 som tävla i klassen , så alicia vann och jag vet inte vad jag kom på :)
har settat framför datorn och muppat i 2 timmar nu typ så måste gå och duscha och sen ska jag och familjen cykla till denice och bror sebastian för denice fyller år!
puss



asså , han är helt underbart bra på att sjunga , har säkert lyssnat på låten 10 gånger i rad , hehe

stallet, stallet , stallet... ;)

hallå där! :) har inte haft tid med bloggningen typ , igår red jag på jambo vi red titthinder och ja såklart börja det spöregna! Fast vi hoppa ändå , man tänkte inte så mycket på det och jambo verka tycka om det ;)

idag så var det väl skola först , tråkigt sen till stallet och fixa lite ska tävla imorgon på klubben i dressyr på min bästa prinsessa!
hörs!

John Blund väntar!

hejsan , stallet var väl ok. men ja jag är ju inte direkt smidig ;)
nu sitter jag här med akons beautiful i hörlurarna och gruvar mig för att ta bort sminket , hehe det är så drygt...
imorn måste jag gå upp tidigare än vanligt 7 kanske för kvart i 8 ska jag va hos fanny så cyklar vi till skolan sen till blötberget , för klassen spelar fotboll , blä jag hatar fotboll... -.-
aja , jag får väl stå ut , får sluta tidigare , så det är ju toppen!
sen ska jag till stallet och ha stalldag..
hörs imorgon puss!



ska nog få den här i skolavslutningspresent! :D
jag tycker den luktar super gott!
nån mer som tycker det?:)

en onsdag! :)

hejsan , där onsdag idag , slutade skolan vid 2 , och då gick jag och fanny till ebba och låna en kavaj som kan ska ha till en tävling, och så hälsa vi på deras söta hundvalpar det va franska bulldogar , skitsöta! :)
nu sitter jag hos fanny vi har druckit slush och settat vid datorn , vid 7 ska jag till stallet för då är det voltige , puss!

Gotlands bilder!

på väg till gotland! :D



färjan :P






lummelundagrottan , det va jätte häftigt på väggarna nån smet som typ växte!


stugor vi bodde i :P


Stället där vi bodde!


Robinsonbana , det spöregna när vi gjorde den så jag blev helt lerig , men kul var det! :D


lekpark , inte kort på allt , men det fanns en skit kul snurrgunga! :D


ebba och raukerna;)


ebba och emma dom tokskallarna bada ;o


haha , mitt,jenny,fannys och alfreds mästerverk! ludvika in our hearts! ;)




liten bit av muren :)


världens godaste muffins! :D


det va väl det flesta bilderna , nu går jag ut i solen och solar!

jaduuu!;)

halloj , 100 år sen jag blogga typ , men det har vart lite mycket , och jag har ju vart på gotland med min underbara klass , seriöst det är verkligen värdens bästa klass!
skola idag oxå typ ute hela dagen , bläää , har precis ätit pastasallad och snart kommer é bilder, min kamera är bara lite puckad för den är trasig -.-! :D
kysssss!


idag! ser ni mina snygga skor? :D

11 maj !

hejsan , förlåt för jag inte blogga igår men datorn var upptagen :)
men jag köpte iaf mina efterlängtade converse , det blev ett par blå , super snygga ! :D
sen köpte jag lite schampo och så för imorn åker jag till gotland med min klass tills på lördag!
men jag kan inte blogga då , för har ingen dator ...
kom nyss hem från skolan och nu ska jag äta gröt, puss hejs!

(och nu skulle jag lägga in en bild på skorna men det funkar inte , så det kommer ikväll typ!)

kväller...

hej , nu är det kväll och jag ska nog gå och lägga mig i tid för en gångs skull! :)
så godnatt hörs imorgon!
och nu har jag bestämt mig , det blir vita converse , hoppas det finns storlekar nu bara!
sov gott

black or white?

åhh , jag kan inte bestämma mig , svarta eller vita converse, jag tycker båda är snygga till typ allt men dom vita är ju skitsnygga till jeans! Det är jätte svårt att bestämma sig , synd att dom är så dyra annars hade jag köpt båda , fast jag får väl spara ihop till ett till par sen!

vs.

fast jag tror faktiskt jag tar ett par vita , vi får se , men just nu håller jag på de vita! :)

gratisbio.se

hejhej , jag är med i en sida som heter gratisbio.se!
sidan går ut på att man samlar poäng genom att delta i tävlingar , besöka hemsidor , vara aktiv , blogga om dom och ingenting kostar förutom om du handlar genom dom , men då får du poäng för det!
Så du får poäng för typ allt du gör och när du får en viss poäng så kan du få biobiljetter, presentkort och mer!
Sidan är verkligen toppen och jag är inne varje dag och samlar ihop poäng!
Om du inte är med än så tycker jag att du ska gå med , jag menar det är ju helt otroligt att man kan få saker helt gratis genom att bara sitta framför datorn och surfa!
Så gå med nu,nu,nu! :)
www.gratisbio.se

Leggins!

Dutorn Shop Leggings SEK 179, Pieces - NELLY.COMTrashy Leggings SEK 159, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COMLace Rose Leggings SEK 299, Saint Tropez - NELLY.COM
åhh , jag vill ha!
alla tre kommer från nelly.com!
snygga va? :)


söndag!

hallojs , vaknade kanske 11 och nu ligger jag på sängen och kikar lite på datorn ,
igår hade ju ellen konfirmation så vid 4 åkte vi hem till dom och åt smörgåstårta och tårta , super gott men jag är forfarande mätt! hihi , idag händer det inget speciellt , skulle ha åkt till borlänge idag och kikat på converse men mamma jobbar så vi ska nog göra det imorn, när vi var i västerås och kolla fanns det bara storlek 40 så hoppas att kupolen har!



såg ut såhär igår.

7 maj 2010

hej, nu är jag  helt proppmät efter allt fika , hihi . bröderna och mormor och morfar var här , och min ena brors tjej hade plockat ur garderoben så jag fick kika om det var nåt jag ville ha, hittade en hel hög , tack tack! :)
men nu ska jag gå och lägga mig och sova lite , är jätte trött , hörs väl imorn då har ellen konfirmation , men vad ska jag ha på mig ? svårt , får väl rota ur garderoben och se om jag hittar nåt!

hos fanny.

hej , glömde blogga igår...
men igår gick det bra att rida , först red jag molly sen efter ett tag bytte jag och då fick jag rida caspar , skoj att pröva lite andra hästar än bara samma , fast jag vill rida viada pärlan också!
och idag har det bara varit skola och så , nu sitter jag hos fanny och vi ska till elgiganten och köpa minneskort snart typ ;)
och vid 4 kommer mormor och morfar och vi ska fira min lillebror som fyller år!
bloggar mer ikväll typ , puss

bussen nästa.

hallå hemma nu ellen följde vi har ätit lite och kollat på datorn men nu cykla hon på konfirmation så jag är ensam men jag ska snart dra till bussen och åka ill stallet för jag har stalldag , så vi hörs väl kanske 10 ikväll!
pusss


snart sovdags!

halloj.
åkte till stallet vid en halv 7 och så hade vi lite voltige , fast det kom inte så många så vi körde lite hoppa bock och smidighet i en halvtimme och sen stanna jag i stallet ett litet tag tills ellen skulle hem så jag åkte med henne och har precis duschat!
och snart ska jag gå och sova men vet ni en sak ?
jo om en vecka åker jag och min klass på klassresa till gotland , tjiihoo! :D
bloggar mer imorn , godnatt!



voltige:)

nu är jag klar!

hejsan , nu har jag fått in den nya designen och jag blev faktiskt ganska nöjd , jag kan inte göra nåt bättre med mina kunskaper så det blev bra :)
nu ska jag snart äta makaroner och falukorv , göttgött!
puss

HÅLL UT MED DESIGNEN SÅ LÄNGE! ;)

Det kommer en ny snart! :)

hoppsan sa! ;)

hej och oj förlåt ser att jag inte bloggat men jag har inte haft lust och man ska ju inte känna sig tvingad till att blogga , right? jag ser det bara som en kul grej :)
men iaf jag har vart i ullared , stallet och ja det gamla vanliga under den här bloggtorkan ;)
idag var det tråkig skola och senare ska jag på voltige!
hörs ikväll , puss



just nu :p

och oj vad ful design jag har , men håll ut så ska jag fixa nån ny så fort jag fått någon idé! :)

RSS 2.0